vilken ställning?

Jag är så kass på namn på ställningar men jag tänkte beskriva min favoritställning.
Tjejen (alltså jag) ligger med benen på hans axlar. Någon som vet vad den heter? Jag gillar den för att killen kommer så mycket djupare vilket leder till skönare sex.

Vilken är din favoritställning?

Sweet Liqourice


tropical dream

min Tropical dream har tagit mig med storm, hon befinner sig i minna tankar ungefär hela tiden. jag går runt med ett töntigt leende på läpparna och känner mig så där fånigt fnittrig.. undrar vart detta kommer leda?

Screwdriver

hot hot hot



Drömde om honom inatt! Smaskigt måste jag säga, började med att han skällde ut mig för att jag hade kollat för länge på tv. Men det slutade med att vi hade hett sex! Åh hoppas jag drömmer liknande inatt.



Sweet Liqourice

sov-mys

jag älskar känlan av att ha någon nära, när det känns så där rätt som det bara gör ibland. i natt sov jag med en en tjej, tropical dream kan vi kalla henne, som är riktigt mysig och fin på alla sätt, jag tycker om henne. på vilket sätt vet jag inte än, men jag trivs i hennes sällskap.

Screwdriver

gaaaah

Nu är det snart en vecka sen jag hade sex sist! Känner frustrationen!
Tänk vad sugen man kan vara, helt otroligt.
Pratar med en kille på msn som frågade mig ifall jag tycker sex är viktigt. Det är klart som fan det är. Sex är bra på alla möjliga sätt. Skönt (förhoppningsvis) , bra träning! Vem behöver gym när man kan ligga istället?

Eftersom min kk inte är tillänglig just nu så får jag tillfredställa mig själv eller nåt. Fast det är inte lika kul. Synd om mig!

Sweet Liqourice

Discuss your first love and first kiss.

Min första kyss var med min första kärlek. Han var äldre än jag men det gjorde tydligen ingenting. Det var så klychigt vi stod under en bro och så böjde vi oss fram och vips var första kyssen gjord.
Vi var tillsammans ett bra tag tills han började med dåliga grejer och jag kände att jag inte ville vara med längre eftersom varken han eller jag mådde bra av det.
Men vi hade kontakt ett bra tag efter och hjälpte varandra ur det dåliga. Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag nog alltid har känslor för honom, jag menar han var ju min första kärlek.

Sweet Liqourice


Discuss your first love and first kiss.

Min första kyss var inte med min första kärlek.
Jag tror aldrig att man glömmer sin första kyss.. oavsett hur den är.
Min första var med en kille, på en biograf. Vi såg en jätte dålig film, det var i stort sett bara live-inspelade framträdanden av, kan det ha varit rolling stones? kanske skulle ha uppskattats om någon av oss faktiskt lyssnade på dem innan, men nej. Vi satt där hela filmen ut iallafall, och någon gång i mörkret tittade vi på varandra. jag tänkte pussa honom, han tänkte kyssa mig. så det blev någon mysko slicka-på-läpparna-kyss. inte helt lyckat om man säger så.
Min första riktiga kärlek däremot, det var min första flickvän Singapore Sling. Jag var verkligen helt förälskad i henne. Hon var två år yngre än mig, och som jag tror jag nämnde i ett tidigare inlägg var hon den första jag hade sex med. Vi var tillsammans i sju månader skulle jag tro, på ett ungefär.

Screwdriver

statistiken

helt plötsligt känner jag mig inte lika motiverade att blogga.. det var jätte kul de första dagarna, för statistiken bara for upp flera centimeter på dataskärmen. men nu har det börjat avta igen. vad vill ni att vi skriver om? vad som helst?

Screwdriver

vart tog den vägen

att bli av med oskulden.. vissa påstår att jag inte blivit av med den än, eftersom jag inte legat med en kille. de som påstår det är antaligen ganska ointelligenta. jag menar, jag har haft sex.. flera gånger, med flera olika personer. visst fan är jag då av med oskulden. men alla har väl rätt att tro vad dom vill, så jag orkar inte bry mig.
Jag var också 16 när jag hade sex första gången, hade precis fyllt. det var med min första flickvän, hon var 14. det var ganska tråkigt, men det tyckte jag såklart inte då. det var ju nytt och spännande. skulle jag däremot haft sånt sex nu skulle jag bli tokig. tråkigt sex går fetbort!

Screwdriver

omg jag har förlorat oskulden!

De senaste dagarna har det pratats mycket om när man förlorade oskulden. Vilken ålder är okej liksom?
 Jag var 16 när jag förlorade min, för vissa låter det kanske sent? Jag hörde om någon som var 12 när den 
förlorade sin, vet man ens vad sex är när man är tolv bast?

När förlorade ni eran och vilken ålder känns bäst?

Sweet Liqourice


6. Write 30 interesting facts about yourself x2

Jag kör på samma spår som SL.. tar några åt gången.

1. Jag hatar verkligen när någon frågar om jag är kille eller tjej. (händer inte längre, men hände när jag hade kort hår).
2. Jag får nästan aldrig dåligt samvete om jag "utnyttjar" någon sexuellt. alltså om jag vet att jag bara tänker ligga med tjejen och sen inte bry mig mer om henne.
3. Jag spelar gitarr.
4. Jag har varit med i ett band, där jag sjöng.
5. Lady Gaga är min stora kärlek.
6. Jag går igång på bondage, dvs när man binder fast/begränsar rörligheten under sex.
7. Dominans över huvud taget är väldigt hett..
8. Jag har aldrig haft sex med en kille.
9. Jag har varit förlovad.
10. Jag tycker att sex på fyllan ofta är bättre än nyktert, om det är en engångs-grej i alla fall. många blir väldigt blyga och tråkiga när de är nyktra.

Screwdriver

6. Write 30 interesting facts about yourself

Ska jag verkligen avslöja allt, eller ska jag låta er sitta på nålar lite och kommat tillbaka och läsa er fram till 30 intressanta fakta om mig? Jag tror på det senare.

Kan avslöja 3. haha. 
1. max antal orgasmer jag har fått när jag tillfredställt mig själv är 6 sen orkade jag inte mer.  
2. efter sex blir jag sugen på cigg precis som på film
3. jag <3 ögonsex.

Sweet Liqourice.


be mine

Jag älskar känslan av att vilja ha någon, så där tokigt mycket. Det finns en tjej jag alltid har tyckt varit jätte snygg, nu är det så att vi har börjat prata lite på msn och så. hon har tidigare varit i förhållanden och jag har aldrig riktigt pratat med henne innan. men nu tog hon kontakt med mig, så jag ska väl försöka stöta på henne någonstans av en ren "slump".. eller om jag kanske ska våga mig på att fråga om hon vill ses.
jag brukar inte vara speciellt blyg när det gäller tjejer, men ibland händer det att jag blir som en liten barnrumpa som blir kär för första gången. inte för att jag är kär nu, men jag vill bara se om jag kan lyckas få henne på fall.. brukar dock bli så att jag inte längre vill ha tjejerna när dom vill ha mig.

Screwdriver

bästa sex-stället pt2

Vi hade sex stående, skulle inte kunna ligga ner på ett så smutsigt badrumsgolv faktikst. Där fick du ditt svar S ;)

Tänkte berätta om ett av mina favoritställen att ha sex på!
I duschen. Det blir så mycket skönare i vatten, varför vet jag inte, kanske för att man glider lättare då eller nåt haha.

Det ultimata vore ju att ha sex i en pool, det måste jag göra någon gång! Bara för att.

Sweet Liqourice


4. Your views on religion / 5. A time you thought about ending your own life.

4. Jag har ingenting emot religion faktiskt. men jag håller med S om att det skapar så mycket bråk här i världen. Jag brukar säga att man kan gilla/tro på något så länge det inte går för långt. Extremism skapar världskrig.

5. Nej jag har nog aldrig velat dö. Det är klart att man har varit nere och så men det har aldrig gått så långt att jag har velat ta mitt liv. Det skadar så många andra, inte bara sig själv men folk i sin närhet.

Sweet Liqourice

5. A time you thought about ending your own life.

Jag har faktiskt aldrig tänkt tanken att jag vill dö.. inte på riktigt iallafall. visst, alla har väl sina dåliga dagar, men det har aldrig gått så långt att jag verkligen velat ta livet av mig.

Screwdriver

bästa sex-stället

Jag tänkte höra om någon av er läsare haft sex på någon spännande, roligt, konstigt eller kanske äckligt plats? om ni inte vågar stå för det kan ni ju alltid lämna en anonym kommentar och berätta?

Mitt mest spännande ställe att ha sex på är nog...... i publiken när ett relativt stort band spelade. tänker inte säga vilket, eftersom många då enkelt kan lista ut vem jag är. Hade inte träffat min flickvän på väldigt länge, vi kunde bara inte låta bli varandra..
Men det är inte enda gången, även förra veckan när jag var på gaykryssningen hände lite spännande saker.. en tjej jag träffade smög ner sin hand innanför mina trosor.. men vi avslutade det hela på ett annat ställe.

Vad tycker ni om att ha sex på första dejten/första gången man träffas?

Screwdriver

4. Your views on religion.

Jag tycker religion är onödigt och orsaken till mycket hemsk här i världen. Däremot tycker jag att det är bra att folk har något att tro på, något som kanske ger dem hopp. Jag är inte religiös, men jag tror ändå på något. Ingen direkt religion kanske, men någon sorts högre makt finns det säkert...


Förresten SL, gjorde ni det stående eller på golvet där på toaletten?
Screwdriver

sexy saturday

Sprang på min kk på stan idag, och då bestämde vi oss för att köra en snabbis på en av toaletterna på köpcentret! Har faktiskt aldrig gjort det så "offentligt", eller ja. Det var lite spännande faktiskt! Lite äckligt också då toaletterna på stan kanske inte är dom renaste i hela sverige. Inte så jättekul för våra kompisar som undrade vart vi tog vägen hahaha

Sweet Liqourice


drömmar

Inatt drömde jag en våt dröm, om man säger så... det konstiga var att en kille var med i den som på sätt och vis tog över hela drömmen. det första jag minns var att jag, en tjej och killen var i en säng. vi var väl på väg att ha en trekant. sen pratade vi lite och jag nämnde några jag hade legat med. tjejen blev jätte sur och stormade iväg, tror hon blev svartsjuk. så det slutade med att jag hade sex med killen ensam...... inte första gången på senaste tiden jag drömmer om killar. konstigt.

Screwdriver

3. Your views on drugs and alcohol x2.

Alkohol har jag inga som helst problem med, bara det inte går överstyr och man framkallar ett beroede som skadar både en själv och andra i sin närhet. dricker själv alkohol på fest och så. Droger kan jag helst klara mig utan, tycker det är lite onödigt faktiskt. Man kan trippa på något annat!

Sweet Liqourice


sexy friday

Har precis sagt hej då till min kk som var här sen i morse!
Och vilken förmiddag vi har haft! Vi har inte setts på länge så vi började med lite petting, lite smek här och där. Sen hade vi massor med sex alla möjliga ställningar. Not bad at all

Vilken är din favoritställning?

Sweet Liqourice


3. Your views on drugs and alcohol.

Alkohol är för mig helt okej. så länge man klarar av det och det inte slår sint i huvudet på en.. Jag dricker det faktiskt en hel del, under sommaren blev det till och med mer än helgerna, trots att jag jobbade. Men jag skötte jobbet och kom inte dit full, bara trött.
Andra droger är jag däremot inte så okej med, brukar helst inte vara på fester där det används och jag har aldrig använt det själv.

Screwdriver

b-rudar

ibland är det ganska soft att ha killar som polare.. idag satt jag och Tom Collins och spanade in brudar tillsammans, vi hade ganska lik stil på tjejer, även om jag kanske tänder en aning mer på brudar som lutar åt bimbo-hållet. nej inte riktigt, men jag tycker det är jävligt snyggt med mycket smink, långt platinablont hår och stora bröst. can't help it. jag gillar feminima tjejer. är ganska girly själv faktiskt, jag är i vilket fall som helst inte butch. verkligen inte... det var till och med en kille som spanade in mig idag! händer ganska ofta faktiskt.

Screwdriver

uniform

Visst är det hur läckert som med uniform?
Speciellt det militära, såg några såna idag och tro mig jag gillade vad jag såg!
Men polis, pilot etc fungerar lika bra!

Sen har jag turen att ligga med en kille som går lumpen så nästa gång vi ses kanske han kan ha på sig sin uniform, som ett litet rollspel!

Sweet Liqourice

2. Where you’d like to be in 10 years x2

Vart är jag om tio år? 
Antagligen i göteborg och driver runt med min pojkvän! Kanske är det barn på g? Kanske inte.
Jag jobbar nog i en skivbutik, jag kanske till och med äger den. Vi får se helt enkelt vad livet har att erbjuda om tio år! En sak jag är säker på att jag ska leva varje dag till max! Livet är en fest liksom

Puss
Sweet Liqourice

2. Where you’d like to be in 10 years.

Fråga två då....

Om tio år har jag förhoppningsvis hittat en tjej jag trivs med, kanske har vi skaffat barn? visserligen vill jag inte ha barn nu, men mycket händer ju under tio års tid. Jag bor i en stor, fin lägenhet. städad ska den vara, centralt ska den ligga. Jag bor inte kvar i sverige då. Hoppas att jag kommit på något vettigt att göra om dagarna, kanske har jag startat ett eget företag?

Screwdriver

rökning dödar...

....men det ack så sexigt det är!

En snygg kille som röker man kan inte låta bli att tända till lite! Det kanske har med att rockstjärnor att göra hah vad vet jag! sex drugs and rock n roll, and i love it!

 Nackdelen är ju att det luktar apa men det kan man ju leva med!


följ oss

bloglovin

kk

När jag läste SLs svar på förra inlägget kom jag på att "kk" är ett bra samtalsämne. Även jag har haft en kk, även om jag var tvungen att avbryta allting efter ett kort tag eftersom hon verkade bli alldeles för intresserad. Det är något med flator tror jag, dom kan inte ha sex utan att bli kära. Nej, så är det inte såklart. Och det är inte ofta jag faller för någon bara för att vi varit intima med varandra.

Jag och min förra kk kom överens om att det bara skulle handla om sex redan innan vi gjorde något, vilket kändes väldigt bra faktiskt. Jag brukar få känna mig som en skitstövel när jag på ett snyggt sätt försöker avsluta med en tjej efter att vi haft sex, förklara att jag inte vill något mer. Än så länge har jag faktiskt klarat mig ganska bra, kommit undan ganska lätt.. men någon dag händer det väl att jag sårar fel person, då lär man väl få sig ett härligt rykte. Flatvärlden är ju inte så stor om man säger så... någon gång ska jag berätta om hur jag och en kompis satt och diskuterade det, samt kopplade ihop mig med folk. Lite som the chart, för er som har sett the L word.

Screwdriver

1. Your current relationship. If single, discuss how single life is. x2

Såg frågorna som Sqrewdriver la upp! Lätt att jag är på! Plus att det är ju ett bra sätt för er läsare att lära känna oss!

Jag är singel jag med! Men jag har en kk som jag träffar ibland, när jag känner för det. Folk undrar varför jag inte blir tillsammans med honom men jag trivs som singel eller ja kk. Jag gillar friheten, att kunna spana in den där killen och kunna satsa men endå ha någon att ligga med ifall det inte funkar. Att ha en kk är som att ha ett skyddsnät! Han är alltid där när jag vill ligga!


Snygg header du har fixar också S!

Sweet Liqourice


header

Jag är lite (väldigt mycket) av en amatör när det gäller att fixa header och så. hur som helst.. nu finns det en, inte alltför proffsigt gjord, header här. Tyckte det var lite mer originellt än att bara ha en helvit blogg.
vad tycker ni?

Screwdriver


1. Your current relationship. If single, discuss how single life is.

Jag hittade en lista på frågor, där man ska besvara en fråga varje dag. så tänkte att jag skulle köra på det! får se om Sweet Liqourice hänger på!? (frågorna finns sparade på ett opublicerat inlägg).

Jag är singel. Har varit det ett ganska bra tag nu faktiskt. Det beror inte på att jag är ful eller otrevlig, utan att jag trivs väldigt bra med att vara singel! jag har haft flera chanser till ett förhållande den senaste tiden, men har känt att det inte riktigt är min grej just nu.. Det är skönt att kunna göra vad man vill utan att behöva få dåligt samvete eller riskera att förlora den man tycker om. Men självklart, om den rätte dyker upp, så kommer jag att ta chansen.

Screwdriver

!!

Jag funderade lite på det Sweet Liqourice nyss skrev, om vilken musik man gillar att ha sex till. Jag brukar faktiskt inte ha sex till någon speciell musik, kanske beror det på att jag inte har en speciell person att ligga med? Har en känla av att man kanske är mer romantisk om man är kär eller väldigt bekväm med personen man ligger med. om det nu ens är romantiskt med musik, haha.
Men jag skulle inte säga nej till att ligga med någon i takt till Lady Gagas grymma beats!

Screwdriver

??

En snabb fråga! Vilken är din favorit låt att ha sex till?
Jag och han jag brukar ha sex med brukar alltid ha sex till jazz mest för att han gillar det! Men jag klagar inte, det pirrar alltid lite extra när saxsolona kommer, kanske borde försöka komma då jag med!

Sweet Liqourice


en av varje

Jag har en liten idé, kanske inte kommer gå hela vägen men ändå... Jag ska ligga med någon som börjar på varje bokstav i alfabetet. kanske bortsett från de bokstäver som det knappt finns namn på, till exempel q, z, x, å, ä, ö. helt plötsligt blev det mycket lättare!
vet inte om jag ska "börja från början" att räkna eller om jag ska räkna dom jag redan legat med. vad tycker ni?

Screwdriver

ögonsex

Ögonsex är något jag ägnar mig åt nästan varje dag.
Man ser en kille på stan och låter fantasin flöda. Fantiserar om händer som smeker och läppar som nuddar varandra. Nästan som en dans. Det är ju hur lätt som helst och allt man behöver är fantasi.
Så nästa gång ni ser någon snygg kille eller tjej, kan ni väl testa? Det skadar ju inte!

Sweet Liqourice


Sweet Liqourice

Hallå där!
Känner att det är dags för mig att presentera mig, jag är alltså den andra halvan av PLUSETT. Går under namnet Sweet Liqourice. Jag är Hetro, så den här bloggen kommer rikta sig till alla både killar och tjejer! Vad mer kan man begära? Bor nästan på samma ställe som Screwdriver ;) Och lever under mottot livet är en fest!

Puss
Sweet Liqourice


heartbroken

visste ni att man kan dö av hjärtesorg? eller ja, helt säker kan jag väl inte vara med tanke på att min enda källa är desperate housewives... men där får man se något avsnitt hur framtiden skulle kunna se ut, då Orson dör efter att han inte får vara tillsammans med Bree. Det avsnittet såg jag med mitt ex kommer jag ihåg, för hon påstod att det faktiskt kunde hända på riktigt.

Nu är jag på väg att dö av det tror jag, känns som att mitt hjärta ska stanna. haha nej, självklart är jag inte seriös. men det är så passande att mitt hjärta börjat få en konstig rytm efter att jag klev av gaykryssningen. där träffade jag förstås en tjej som jag delade en underbar natt med... och nu kommer vi förmodligen aldrig ses igen. ganska synd faktiskt.. jag brukar inte vara den som vill träffa samma tjej flera gånger, men hon känns så speciell på något vis.

Screwdriver

Screwdriver

När jag ändå är i farten kan jag ju passa på att presentera mig lite. Jag kallar mig själv Screwdriver, bor någonstans i Sverige och är lesbisk. Mina favoritsysselsättningar är väl att umgås, ofta över en fika. Festa. Ragga brudar. Ja, ungefär det.. Har inga direkta intressen annars.

Nu väntar vi med spänning på att min polare som går under samma bloggadress ska presentera sig, ellerhur!?

plusett

Idag när vi satt och fikade kom vi på en helt grym idé; vi ska göra en blogg där vi skriver allt vi inte kan tänka oss skriva i våra vanliga bloggar. Det kan vara allt från tankar vi tänker till vad vi gör i sängen (dock inte med varandra). Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg så ni får ett litet hum om vad bloggen kommer gå ut på. Jag lovar, det kommer vara värt att komma tillbaka.

Screwdriver


RSS 2.0