sära på benen tack

När man byter sexpartner ofta är det en fördel, eller kanske till och med ens plikt att gå och testa sig ibland Det gjorde jag idag. aldrig någonsin har det tagit så lång tid för mig att kissa, jag skulle ge ett urin-prov för att testa mig för klamydia. satt nog minst 40 minuter på toaletten på gyn för att få ur mig tillräckligt med urin. tog även ett slid-prov, minns inte riktigt varför men det är nog bra för något.
Till alla oroliga, nervösa eller rädda tjejer som ska på gyn undersökning kan jag säga att det verkligen inte är så farligt som man kan tro. jag tycker att det kändes väldigt profissionelt och kände mig inte speciellt obekväm (inte om man tänker på att jag särade på benen för en vilt främmande kvinna) det gick på mindre än en minut och hon berättade precis vad hon gjorde. så tjejer sluta oroa er och ta ansvar, om ni inte redan gör det, och testa er. detsamma gäller självklart killar, men där vet jag inte riktigt hur undersökningen går till haha.


Screwdriver

den här låten då?

För ett tag sen frågade jag er vilken eran favorit låt var att ha sex till. Jag tänkte ta upp detta igen eftersom det hela tiden kommer nya låtar och det är lätt att ändra sig. Min nya är Ludwig Bells 800 meter. Det går alltid lite extra för mig när artister "skriker" och låter förtvivlade. haha.
Jag och Screwdriver pratade om att Veronica Maggios nya låt Jag kommer är ett bra alternativ. Ja det hela säger ju sig självt.

Så jag slänger ut frågan igen, vilken låt gillar ni att ha sex till? Och om ni inte brukar lyssna på musik under sex så rekommendrar jag det. Det stimulerar flera sinnen.

Sweet Liqourice.

tror jag är kärvi ska ha det bra i vår du och jag.


Sweet Liqourice

tycker du om mig?

Så Screwdriver och Lady hunt är tillsammans kul för dom.
Men jag då? Jo jag står på samma ställe och trampar, har samma gamla kk samma gamla jag. (oj vad jag låter som en treåring som inte fick en glass i lekparken)

Såg på det senaste avsnittet av one three hill (ni kan va lugna jag kollade online, jag laddade alltså inte ner. haha) blev galet berörd av all kärlek, kanske är det så att man behöver någon som tycker om en. Även fast man kanske inte tror det.

Sweet Liqourice


blir hon aldrig mätt??

Jag och Lady hunt har blivit mer än vänner, mer än en snuskig hemlighet.. på något vänster blev vi ett par. lite ångest har jag, men vi trivs ihop så det blir nog bra. vi har i alla fall massor av sex, ungefär hela tiden. idag fick jag däremot säga nej, eftersom jag var väldigt öm. som vanligt efter våra möten.

Screwdriver

glad alla hjärtans

Hoppas ni har en romantisk kväll planerad! Själv ska jag och Screwdriver på en romantisk bio. Vem säger att man inte kan sprendrar alla <3ns med en vän?
jaja puss på er.


Sweet Liqourice

favorit trosa

Jag känner att det är dags för ett hyllningsinlägg till min favorit trosa i hela världen. Det finns nog ingen trosa som sitter så bra och är så smickrande för stjärten som den här.

 
Den finns att köpa på Gina Tricot.


Fun fact är ju att jag och Screwdriver hade på oss den här trosan idag!

Sweet Liqourice


what are you doing?

Jag ligger i sängen med min fina Screwdriver! Vi har det JÄTTEmysigt och har nyss njuit av en superb frukost som jag har lagat. Stekta ägg är grejen för mig.

PUSSSSSSSSSS PÅ ER FINA LÄSARE

Sweet Liqourice.

dumpa snyggt???

Jag är singel igen, förhållandet med min tropical dream höll inte länge. det var mitt val. jag klarar helt enkelt inte av ett förhållande för tillfället. jag har nog inte gjort så många misstag och felsteg på så kort tid förut som jag gjort under tiden med henne. hon förtjänar någon så mycket bättre än mig, någon som älskar henne över allt annat. för hon är faktiskt väldigt fin.
tror att hon är ledsen just nu faktiskt, vilket gör mig ledsen. fick ett sms av henne som fick mig att klämma ut några tårar.

Screwdriver

RSS 2.0