sexy food

Well hello!

Idag åt jag de godaste jordgubbarna någonsin! Även fast det inte är säsong, craaazy!

Det fick mig att tänka på hur sexigt det kan vara att äta med händerna. Jag tycker verkligen det är något speciellt med det. Det hela blir så mycket mer sensuellt när händerna är inblandade. Inte sant?

Ett tips från mig: bjud ut en snygg tjej/kille på pic nic i det fina vädret och packa en korg med god dricka och plockmat! Goda ostar, fin frukt, bröd eller kex. Go crazy! 

Sweet Liqourice


ligga? ligga! ligga!?!

Jag hörde om en tjej som blev av med sin oskuld på en fest, bara några timmar efter hon träffat killen. 
Första gången liksom. Ska inte den vara speciell?
Det vet jag att min var, första gången är ju ändå FÖRSTA gången. Den ska man ta vara på!

Kom ihåg det!

SL


love me to pieces!

Jag kom precis hem från 14 dagars semester i Europa. Älskar att åka bort ett tag för man uppskattar verkligen vad man har hemma efter en tid borta eller hur? Sin egen säng..

Nu antar jag att ni undrar vad jag har för smaskigt att berätta! Och det är klart jag har. Jag tänkte berätta om en  väldigt våt dröm jag hade för några nätter sen. Håll i er!

Vi var i en trädgård, jag och en kille som jag väljer att hålla hemlig ett tag.. Eftersom han brukar besöka mina drömmar och den här bloggen ganska ofta hehehe.  Men som sagt så var vi i en trädgård och vi låg på en mjuk filt och hånglade. Och i nästa sekund så tar han mig hårt mot väggen. Tror jag måste ha kommit i sömnen för när jag vaknar så ligger jag och flåsar i min ensamhet haha sad but true.

Har ni drömt något sexigt någon gång?

SL


be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

Drar på festival nu.

SL

RSS 2.0