vill ha dig

såg en tjej i helgen. jag ville ha henne. hon ville ha mig. men jag har ju flickvän fortfarande, som var där då. jag glömde tyvärr fråga vad tjejen hette, så vet inte hur jag ska få tag på henne nu.

Screwdriver

sexuell spänning...

... är något jag känner varje dag just nu. Det finns en kille i min närhet som är så sjukt het, det är helt galet vad kåt jag blir bara av att titta på honom, det började med en het sexdröm som jag berättar om någon annan gång.. kanske. och nu får jag inte nog. haha vad har hänt med mig?
Sweet Liqourice

i natt jag drömde någonting

två nätter i rad har jag drömt om tjejen som jag alltid trott ska bli min, jag har haft en liten crush på henne i ungefär två år nu.. det har aldrig varit tid för oss, då den ena haft förhållande när den andra varit singel, vilket är fallet även nu. det spelar ingen roll hur många tjejer jag legat med under den senaste tiden, jag kan ändå inte släppa tanken på att det någon gång kommer att bli vi. visst har jag en flickvän för tillfället som jag älskar och trivs väldigt bra med, det är viktigt att nämnas! men oavsett vem jag är med kommer jag alltid vara lite smått kär i henne tror jag, fast vi inte har kontakt över huvud taget..

har ni någon ni beundrar på avstånd?

Screwdriver

RSS 2.0