gott nytt år

imorgon är det sista dagen på 2010, jag tror inte jag kommer ha tid att blogga mer innan årsskiftet, så jag säger gott nytt år till alla nu! precis som SL ska jag också bli bätre på att blogga 2011.

2010 har varit ett väldigt spännande sexigt år för mig, jag har haft mer sex än någonsin tidigare. samt sex med flera olika personer än någonsin förut. efter att mitt förhållande tog slut har jag bara ägnat mig åt att ha kul och inte tänka på känslor..
fram tills nu då. i natt sov jag tillsammans med Tropical Dream. vi var dock inte ensamma så inget hände, mer än i mina drömmar där vi hade hett sex!

hoppas ni får ett skönt nyår, roligt om inget annat!

Screwdriver

ladatada

Bara några dagar kvar på 2010!

Har ni haft ett sexigt år? Snälla säg att ni har haft typ 2010 orgasmer år 2010 hah vore så epic.

Mitt sexår har nog varit rätt skapligt, alltså det är klart att jag har kunnat haft mer sex än jag hade, men alltså det är inte så att jag tänker våldta någon bara för att jag har behov haha.

Jag kan ju säga att ett av mina nyårslöften är att skriva här oftare, har inte riktigt haft tid på senaste tiden. Men 2011 ska bli ett bra år att sexblogga på.


Om vi inte hörs så önskar jag er ett gott nytt år.

Sweet Liqourice

word

Oj ser att S har haft en spännande gårdag, medans min har spenderats med släkt och vänner.

I ett tidigare inlägg skrev S att hon kanske skulle ta paus från sex, haha kan ju säga att jag har gjort det då det var tre veckor sen jag låg senast, känner att jag börjar torka upp på mina private parts.

Läste i en bok att det var fel att ha många sexpartners, alltså jag kan ju inte hålla med om det alltså. Och att man som tjej klassa som hora om man ligger mycket.(kan ju hålla med om att vårat samhälle brister på den punkten) Enligt mig behöver man sex för att klara av vardagen, iaf jag. Jag behöver ligga. Men vem gör inte liksom? Vi föds ju med den sexuella lusten.

Sweet Liqourice

dålig update

ser att vi varit lite dåliga på att blogga här. men nu ska jag berätta om min gårdag. jag var ute på krogen med vänner, hade det verkligen jätte roligt! jag vet inte hur många jag strulade med, men en tjej som är riktigt snygg kommer jag iallafall ihåg. var ganska full kan jag ju säga. och jag är lite osäker på om jag kysste en av Tropical Dreams nära vänner, om jag gjorde det hoppas jag att hon inte berättar det för henne. sen är jag också osäker på om jag kysste en kille också, isåfall kommer det nog bli lite awkward nästa gång jag ser honom..

Screwdriver

kanske

jag funderar på om jag ska försöka avstå från sex under en viss tid, kanske två tre månader? haha mer klarar jag inte. har egentligen ingen anledning till varför jag ska göra det, men det känns som att det kan vara något att testa.. vad tycker ni?

Screwdriver

klackar

Klackar i sängen, yes please! hur hett är det inte!? Jag gillar feminina tjejer, jag tycker klackar hör till där. Skulle en brud med klackar komma fram till mig så har hon halva inne.
!

Screwdriver

turn on/off

För ett tag sen pratade jag rätt mycket med en kille som vi kan kalla M på msn. Vi pratade om lite allt möjligt och en dag började vi prata om vad vi tände på, som jag har nämt tidigare i bloggen så tänder jag på dominans (inte förnedringssex(gränsen är nog hårfin)).
 Han sa att han tände till när tjejer har klackar på sig under samlag. Han gick verkligen igång på det sa han och han berättade att han flera gånger hade köpt klackskor till tjejer som dom kunde använda under sex.

Jag vet inte om jag tycker det är så sexigt, alltså jag förstår den där sexiga sekreterarlooken, men ska vi inte lämna den till porrindustrin?

Så vad tycker ni? Klackar ja eller nej?

Sweet Liqourice

!

Har haft en minst sagt trevlig natt. Inte så mycket sömn, men desto mer sex! 
Vi testade jättemånga nya ställningar, vissa funkade medans andra totalfailade haha. Berättar mer om det sen!

Synd bara att vi inte kommer ses på jättelänge så¨om jag inte hittar någon annan som är villig att ha casual sex så får jag leva i celibat ett bra tag. Tanken är nästan lite skrämmande!

Sweet Liqourice


sexy sunday

Har precis haft världens bästa sex!

Offentligt var det också! Först var det på en skoltoalett. Tänker inte säga vilken skola dock! Sen i Min kks bil. Har alltid trott att sex i en bil skulle vara bökigt och avtändande men jag hade fel. Allt gick som en dans, och jag har nog aldrig varit kåtare! Skojar inte alltså.

Snart kommer han och hämtar mig så ska vi ha ett sexathon heeeeeela natten. 

 
Sweet Liqourice


tänkte klara upp lite

Jag tänkte bara klara upp hur det ligger till med bloggen och vem som är vem. Vi är två stycken som bloggar. Sweet Liqourice är straight. Jag, Screwdriver, är homosexuell. vi båda är tjejer.

funderingar pt2

Jag tänkte på det som Screwdriver sa om att kanske söka upp en gynekolog. Tycker det låter som en bra idé alltså inte bara för henne utan för mig också.
Det är viktigt att kolla så man inte har fått några onödiga sjukdomar, speciellt när man har ett aktivt sexliv. Och ett öppetförhållande. Jag menar jag vet ju inte vem min kk ligger med när han inte ligger med mig!
Jag tror faktiskt att jag också ska göra en gyn undersökning, för att vara på den säkra sidan.

Sweet Liqourice

funderingar

Jag funderar på att kanske söka upp en gynekolog. Inte för att jag har några problem, men med tanke på att jag haft en del olika ligg den senaste tiden är det lika bra att testa sig så man inte är en smitthärd. Är väldigt säker på att allt står rätt till där nere, men det skadar ju aldrig att vara helt på den säkra sidan, visst?

Har ni testat er för könssjukdomar någon gång? eller kanske till och med haft någon?

Screwdriver

nu händer det grejer

Jag ber om ursäkt för att jag varit dålig på att uppdatera här, men det kompenserar jag med lite smaskigt skvaller om mig själv. Ni som läst bloggen vet ju att jag nämnt min Tropical dream i några inlägg.. i natt spenderade vi natten tillsammans, hade sex i flera timmar och somnade inte förrän tidigt i morse. Det var väldigt mysigt. Jag brukar ha på känn när jag kommer få ligga. undrar om det är jag som förför tjejerna eller om jag bara har turen att träffa väldigt kåta brudar.

Screwdriver

vad har du på dig? eeeehm!

Jag kom och tänka på när jag var på krogen för några helger sen, då pratade jag med en tjej om telefonsex.
Hon sa att hon gillade det jättemycket och att det var lättare för henne att släppa loss via telefon.
Hon blev nästan lite chockad när jag sa att jag inte var ett så stort fan av telefonsex. Jag vet inte varför men jag tror det är för att jag vill ha bevis, alltså jag vill se när det händer. På nåt sätt räcker inte ord. Förstår ni vad jag menar? 
För att inte tala om hur pinsamt det är när man inte kommer på vad man ska säga under "sexet" det är ju ganska avtändande och behöva tänka efter haha, nej då gillar jag real action mer. 

Sweet Liqourice 


morgon-mys

Idag låg jag kvar extra länge i sängen och smsade med min kk. Har aldrig tyckt att sms-"sex" har varit nåt för mig, men nu funkade det verkligen. Han visste precis vad han ville och han tog försig. Om han kommer hem i helgen så ska jag se till att han får ta försig på riktigt också ha ha ha.

Blev så glad över hans sms i morse. Visst är det lite kul hur ett sms kan ändra ens humör helt? Nu ska jag bege mig ut i kylan! brrrrrr.. fryser bara jag tänker på det.

Sweet Liqourice


RSS 2.0