skattjakt

Idag har städning varit på schemat! Vårstädning för att vara exakt. Jag tog på mig det stora uppdraget att städa under min säng. Vilket inte händer så ofta. Äckligt ja. Skäms jag, nej?

Hittade min "hemliga låda" som jag inte sett på några år, och i den fann jag min dagbok från när jag var sexton. I den stog det om min sexdebut, haha jösses. Hade nästan glömt. Kan ju tala om för er att den inte var så jävla lyckad, körde fisken och var äckligt nervös. HAHAH det är så kul att se tillbaka på pinsamma händelser, tycker ni inte?
Hur var er första gång?

Sweet Liqourice


:)

Jag har precis börjat läsa En Flickfotografs Bekännelser av Bingo Rimér, och just nu sitter jag och tänker på hur det vore att ligga med honom, eller någon annan som är sjukt erfaren. Det måste ju vara väldigt skönt, att liksom kunna glida med i samlaget, alltså  nu menar jag ju inte att jag skulle köra fisken men kanske bli lite mer dominerad än vanligt.
Självklart skulle det ju vara lite nervigt  och ligga med en erfaren man, snacka prestationsångesten. Haha. Men ändå värt.


Sweet Liqourice

You look so beautiful in the sunlight

Vilket väder! Älskar solen! Älskar att vara ledig på en måndag!

Har solat heeela dagen idag, så otroligt skönt. Liiiite kallt när det blåser bara men det får man faktiskt ta. Solen är här, och jag hoppas verkligen att den stannar. Livet blir alltid så mycket lättare när det är fint väder, tycker ni inte?
Och visst känner man sig snyggare! Och alla vet ju att när man känner sig snyggare så blir man snyggare! 

Mitt måndagstips är att gå ut i solen med bra musik och en snygg kille eller tjej beror på  vad du gillar liksom och njut av solen tillsammans, jag lovar att ni kommer ha fantastiskt sex ikväll.

Sweet Liqourice


its time

Det är dags för ett inlägg nu tycker jag, var ju sjukt länge sen sist. 

Mitt sexliv har stått still ett tag nu, mycket tråkigt om man frågar mig. Jag behöver liksom ett regelbundet sexliv. Så för att inte bli tokig så har jag onanerat en jävla massa. Det är ju skönt, men jag saknar en penis. Dildon duger inte.

Sweet Liqourice

ooops

Dåligt bloggande av oss, ber om ursäkt från oss båda!
Lovar att snart kommer det flera inlägg om olika spännande saker.


puss


RSS 2.0