kk

När jag läste SLs svar på förra inlägget kom jag på att "kk" är ett bra samtalsämne. Även jag har haft en kk, även om jag var tvungen att avbryta allting efter ett kort tag eftersom hon verkade bli alldeles för intresserad. Det är något med flator tror jag, dom kan inte ha sex utan att bli kära. Nej, så är det inte såklart. Och det är inte ofta jag faller för någon bara för att vi varit intima med varandra.

Jag och min förra kk kom överens om att det bara skulle handla om sex redan innan vi gjorde något, vilket kändes väldigt bra faktiskt. Jag brukar få känna mig som en skitstövel när jag på ett snyggt sätt försöker avsluta med en tjej efter att vi haft sex, förklara att jag inte vill något mer. Än så länge har jag faktiskt klarat mig ganska bra, kommit undan ganska lätt.. men någon dag händer det väl att jag sårar fel person, då lär man väl få sig ett härligt rykte. Flatvärlden är ju inte så stor om man säger så... någon gång ska jag berätta om hur jag och en kompis satt och diskuterade det, samt kopplade ihop mig med folk. Lite som the chart, för er som har sett the L word.

Screwdriver

Kommentarer
Postat av: danten89

Vad coolt :D

Hehe.

2010-11-17 @ 19:04:14
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Moa - Leos mamma

Vad kul att ni tar upp sånt som man inte direkt skriver om..eller pratar om..hihi

2010-11-17 @ 19:13:17
URL: http://www.lillagroda.se
Postat av: pillpill

Hej hej vilken skojig blogg måste jag säga, väldigt annorlunda! Tack så mycket va kul att höra och självklart får du sno min idée inga problem krams

2010-11-17 @ 19:23:34
URL: http://pillpills.blogg.se.blogg.se/
Postat av: Caroline

nice

2010-11-17 @ 19:27:46
URL: http://carolineschoffel.blogg.se/
Postat av: josefine

sv; det är klart jag gör :D

2010-11-17 @ 19:28:38
URL: http://osin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0