telefonsex

Nu ska jag dela med mig av en av de pinsamste grejer jag har gjort i hela mitt liv som sexuellt aktiv.

Igår så bestämde jag och min kk oss för att vi skulle ha telefonsex, alltså jag tycker alltid sånt är så pinsamt men jag tänkte att jag kan ge det en chans till och inte döma ut det direkt. Nu har jag lärt mig att följa mina intetnioner och kanske lyssna lite mer på vad huvet säger. För det där var det pinsamaste jag har varit med om. Det kändes som om jag var med i en såndär b porrfilm. Ni vet såna där oooh baby filmer. Jag visste inte alls vad jag skulle säga så det var bara jobbigt. Nu till det snuskigaste. Min kk ville att jag skulle lyssna på när han runkade.  MMMMH sexigt. Det lät ju bara slaffsigt! Haha så telefonsex är alltså ett big no no.


Sweet Liqourice


otrohet

jag funderar lite på var gränsen dras för otrohet? är det okej att skicka sex-sms till någon annan än sin partner? är det okej att bli inlåst på en toa med någon man verkligen vill ha sex med, som vill ha en lika mycket tillbaka, och låta denna personen ta på en och kyssa en på kroppen? så länge det inte är på läpparna? så länge man själv inte gör något? vart tycker ni gränsen går? inte helt omöljigt att jag gått över gränsen ett par gånger. skulle inte säga att jag varit otrogen men inte heller långt ifrån.

Screwdriver

hur vill du ha det?

Kom precis hem från min kk, har haft otroligt mysigt och torkan är över. Hallelulja!

Tog en fika förut idag med Screwdriver och då pratade vi om vad för sex vi gillade mest, hårt eller mjukt, att bli dominerd eller att dominera.
Personligen så gillar jag hårt sex, alltså lagom hårt. (inte så hårt att det gör ont) Eftersom mjukt sex kan kännas mesigt och tråkigt. Jag vill ha lite action! Och så gillar jag att bli dominerad. men inte förnedrad. Lagom är bäst!

Vad tycker ni? Hårt eller mjukt? att dominera eller att bli dominerad?


Sweet Liqourice


galet och virrigt

Jag har varit tillsammans med Tropical dream ett tag nu.. det känns inte så bra som jag hade hoppats på faktiskt. jag tror faktiskt inte att jag är förhållande-typen ändå. i alla fall inte med henne. Samtidigt som jag har henne, träffar jag Lady hunt. jag har inte kysst henne och inte legat med henne. men jag känner bara att jag måste ha henne.. vilket jag inte längre känner för Tropical dream.
hur fel kan det bli egentligen?

Screwdriver

hur snygg?mumma!Sweet Liqourice

gårdagen

helt galen fest igår! brudar som nästan bråkade om mig. fick veta att en tjej tycker om mig. en tjej ville knulla mig hela kvällen och blev sur när jag sa nej. själv hade jag bara ögon för min tropical dream. just det, min.

Screwdriver

torka torka!

Hallå, hallå!

Tillskillnad från Screwdriver så lider jag av allvarlig sextorka! Har inte fått nåt sen förra året! :o Om man inte räknar petting som sex vilket jag inte gör.

Jag måste verkligen ha pojke tjej, penis i slidan sex. SNARAST. Kommer torka ihop annars!


Sweet Liqourice

utgång

Igår var jag ute med bland annat SL och även några till. Jag hade en riktigt kul kväll. Lite illa bara att det var 4 tjejer på samma ställe som jag legat med. Tropical Dream, Lady hunt, Bloody Mary (mitt ex), och Rattlesnake. Bloody Mary var tydligen förbannad på Tropical Dream, av okänd anledning, antagligen har hon fått nys om att vi träffas. jag orkade inte bry mig så jag pussades lite med TD när BM stod precis predvid.
Kvällen slutade dock med att jag följde med Lady hunt hem.. vi hade sex hela natten, från kanske klockan 1 tills någon gång i morse. sen somnade jag en stund, när jag vaknade ville hon köra igång igen. jag är så jävla öm både mellan benen och på bröstvårtorna. hon gillar att bitas.

Screwdriver

spänning i vardagen

Eftersom jag misstänker att jag kommer ligga med tjejen jag låg med på nyår igen, har jag bestämt att hon ska få ett namn här i bloggen; Lady hunt. Vi har skickat riktigt snuskiga sms till varandra de senaste dagarna.. Ett tag fick jag ta fram min lilla vibrator för att inte explodera. eller ja, det gjorde jag väl ändå sen.
Egentligen tycker jag inte att hon är spciellt snygg, men hon är starkare än mig vilket resulterar i att hon var den dominanta i sängen. I vanliga fall är det jag som har kontrollen, styr och ställer när jag har sex. men nu tyckte jag det var så hett att jag inte gjorde speciellt mycket motstånd. jag gillade att hon hade övertaget.

Screwdriver

god fortsättning!

Nu är det alltså 2011. Hoppas alla hade en ett bra nyårsfirande, det hade jag. GARANTERAT

Jag och Screwdriver firade faktisk tillsammans, även om vi inte var tillsammans hela tiden hah jag menar ni har säkert läst om hennes äventyr. Så nu tänkte jag berätta om mina.

Jag träffade en kille som jag gick på hade sällskap med hela kvällen typ, väldigt mysigt. Screwdriver började sitt år med att ha sex jag började mitt med att ha heavy petting. INTE ILLA!


Sweet Liqourice


2011

nu är det ett nytt år, med nya möjligheter. gårdagen blev väldigt lyckad och rolig. strulade lite med en tokigt snygg brud, jag tror inte hon var flata heller.. men inte hade hon några problem att hålla på med mig för det! vet inte om jag kanske råkade kyssa en kille också. blä!! jag får ta det lite lugnare när jag festar i fortsättningen tror jag.
i morse drog jag hem till en brud, så vi började 2011 med att ha sex. helt okej sex faktiskt. lite illa bara att jag sa hejdå till den första tjejen som höll mig sällskap precis innan jag träffade henne. blev kallad player. haha

Screwdriver

RSS 2.0